Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Nordic Series

Godkendt indsats

Formula Renault
2.0 Nordic Series 

10/08/05 

Formel Renault Scandinavian Cup- af Micke Ohlsson på Ring Djursland
I den forgangne weekend kørte Formula Renault Nordic serien sammen med DTC på Ring Djursland i forbindelse med banens 40 års jubilæum. En af svenskerne som var på plads på banen i fjerde afdeling var Micke Ohlsson.
 

I forbindelse med de 2 løb i weekenden var det ikke tilladt at træne inden kvalifikationen, hvorfor Micke ikke var alt for optimistisk.
"Jeg havde ikke de store forhåbninger om en placering fremme i feltet efter som jeg aldrig har set banen før og det faktum at vi ikke måtte træne inden kvalifikationen. Jeg fik dog lært banen vældig hurtigt og det lykkedes at kvalificere mig på en treer kun 3/10 dele efter den hurtigste Steffen Møller og nummer to Jesper Wulff Laursen. Det var jeg selvfølgelig meget glad for eftersom både Steffen og Jesper har kørt meget på Ring Djursland tidligere."


(Foto: Motorsporten.dk)

I første heat fik Micke en dårlig start men alligevel af sted som treer. I starten af løbet tabte han meget til både Steffen og Jesper som tog føringen i starten. Mod slutningen begyndte Micke at noget hurtigere og hentede lidt ind på de førende, men hullet var for stort.
"I første heat tog det lang tid inden jeg fik fundet farten og jeg satte min hurtigste om så sent som på sidste omgang. Tiden jeg præsterede var den tredje hurtigste, kun 0,05 sekund fra hurtigste tid, som havde givet pole position i heat to og et ekstra point."

I andet heat fik Micke en bedre start, men kunne ikke avancere i starten. På anden omgang kunne han dog bremse sig forbi Steffen Møller og tage anden pladsen. Efter seks omgange var Micke oppe i gearkassen på Jesper Wulff Laursen men en grov fejltagelse lige inden han planlagde sit overhalingsforsøg betød at Jesper fik et hul på to sekunder. Jesper tog igen en sejr og Micke måtte sig besejret for en førsteplads.

"Jeg er selvfølgelig ærgerlig over ikke at det ikke lykkedes at udfordre Jesper om sejren men samtidig er jeg lykkelig over at kunne køre så stærkt på en ny bane som jeg aldrig har set før. Ring Djursland er en meget speciel bane. Den er kort og kuperet, hvilket giver tæt og publikum venligt race. Jeg fik en masse vigtige point med mig og det er vigtigt da vi ikke kan smide nogle point væk. Næste løb køres på Karlskoga, der kommer jeg med lidt højre forventninger til mig selv. Det er en bane jeg kender og er hurtig på."

Efter Ring Djursland ser stillingen sådan ud i toppen:

1 Jesper Wulff Laursen 127 point
2 Steffen Møller 108 point
3 Micke Ohlsson 106 point
4 David Björk 89 point
Selch

Læs mere om:
  • Micke Ohlsson
  • 07/08/05 - Ring Djursland - FR 2000 DK
  •