Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Camilla Stephansen: "Det var en træls weekend"

Clio Cup - DK 
10/08/05 

Clio CupCamilla Stephansen var ikke en af jordens heldigste mennesker da der blev kørt løb på Ring Djursland i weekenden. To gange blev hun skubbet af banen.
 

Camilla Stephansen var ikke heldig i weekenden på Ring Djursland. Til tidtagningen var setuppet ikke ramt helt rigtigt, så bilen bl.a. tabte fart på langsiden, og samtidigt kæmpede Camilla Stephansen med en kraftig understyring. Det gav startplaceringer godt nede i feltet. Men Camilla er en fighter og i første heat fik hun kørt sig op på en placering som nr. 12 inden hun desværre blev skubbet af banen, og mistede flere placeringer. Da det ternede flag blev vinket som afslutning på første heat, kørte Camilla over målstregen som nr. 18.


Camilla Stephansen inden hun blev skubbet af banen
(Foto: Motorsporten.dk)

Det skulle gå fra slemt til værre i andet heat. Da starten gik, var der den sædvanlige kamp om placeringer til første sving. Og i den kamp blev Camillas bil skubbet rundt og i udskridningen ramte hun Jens Winther jr. som i dagens anledning var gæstekører i klassen. Resultatet blev at begge biler havnede i fangsandet, og mens Jens Winther jr. kunne forsætte efter at være blevet trukket fri, så var det desværre slut for Camilla Stephansen.

"Det var en rigtig træls weekend, men nu gælder det om at se fremad. Bilen skal rettes og males om og så er det bare om at komme videre. Og så lige et stort skulderklap til min teamkammerat Rune Simoni, som kørte virkelig flot i denne weekend."

Og med Camilla Stephansens ukuelige optimisme, så er der garanti for at der igen bliver kørt race på Jyllandsringen til banens Grand Prix sidst i august måned.

Dons

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •