Touringcar

10/08/05

- på trods af uheldig start på Ring Djurslands 40 års Jubilæumsløb
Philip Andersen hørte til blandt de DTC kørere der glædede sig til at køre på Ring Djursland, en bane som han finder meget udfordrende, men weekendens resultat blev ikke helt som håbet.

At det ikke skulle blive en perfekt weekend for Philip fik han et fingerpeg om allerede i lørdagens fri træning, hvor han efter 15 omgange kørte af banen, på det stykke af banen som kaldes 'Skoven'.
Inden da havde han nået at sætte 14. hurtigste tid ud af de 24 kørere der deltog i jubilæumsløbet.

Lørdag eftermiddag kørtes kvalifikationen, og det blev en utroligt tæt affære, her placerede Philip sig på 13. pladsen, lige udenfor de 12 kørere der kom med i Super Pole.
Sølle 0,097 sekund skilte ham fra en af de eftertragtede pladser, en flot præstation i sig selv, da de første 13 kørers tid lå inden for 0,7 sekund - det fortæller med al tydelighed hvor tæt konkurrencen er i DTC feltet i øjeblikket.

Philip var lørdag eftermiddag lidt træt af ikke at være med i Super Pole, men samtidig var han på grund af den gode tid utroligt tændt på selve løbet.
Han udtalte her, at han aldrig havde været så tændt før!

Søndagens warmup blev brugt til en sidste finpudsning af setup og kørerstil før dagens to løb, mere end den blev brugt på at sætte rekordtider.

Philip Andersen havde i begge løb tætte dyster med teamkollega Jens Reno Møller.

I det første af løbene, får Philip en god start, og kæmper sig hurtigt et par pladser frem i feltet, men under passagen af teamkollega Jens Reno Møller kommer de to i kontakt med hinanden - og desværre for Philip så takserer dommerne denne handling til en tur gennem strafbanen.
Dette koster Philip et par placeringer, men tager ikke modet fra ham, og han kæmper sig over de sidste omgange op på 12. pladsen.

I det andet løb - Finalen - kunne Philip igen vinde et par placeringer, således at han kunne slutte løbet på 10. pladsen.

"Jeg fik det bedst mulige ud af en skidt weekend, og kan i den forbindelse kun glæde mig over at det trods alt lykkede for mig at rykke en plads frem i mesterskabet" - udtalte Philip Andersen efter weekenden.
Onsdag i denne uge kører Philip et sponsor arrangement på Padborg Park, og torsdag tester han sammen med de øvrige Team Essex Invest kørere på Jyllands-Ringen, som forberedelse til Grand Prix'et.

12. og 10. pladserne indbragte Philip henholdsvis 4 og 6 point til mesterskabet, hvor han nu indtager 9. pladsen.
I teammesterskabet ligger Team Essex Invest Development, der består af Philip Andersen og Jens Reno Møller, nu på 4. pladsen.