09/08/05

Clio CupDet gik ikke helt som Clio Cup køreren Peter Ager havde håbet på, da han i weekenden deltog i Ring Djurslands 40 års Jubilæumsløb.

Problemer med bremserne gav weekenden igennem Peter Ager store problemer, og han var således kun nummer 19 i den fri træning.
Derfor besluttede teamet at skifte både skiver, caliper og bremseklodser, for på den måde at elliminere problemerne, men de fortsatte!

Kvalifikationen gav Peter en 14. plads cirka 1,2 sekund fra de hurtigste, dermed var udgangspunktet til det første af løbene ikke det mest optimale.

Det første af løbene var igen præget af problemer med bremserne, og da han tilmed blev snurret rundt af en konkurrent, så kostede den første del af løbet ham mange placeringer.
På grund af andre uheld på banen, blev der kørt en del omgange bag safety car, men alligevel lykkedes det for Peter at køre sig op til en placering som nummer 12.

Efter at have startet nede midt i feltet, så kunne Peter i det andet løb, efter mange spændende nærkampe med konkurrenterne, køre over målstregen som nummer 7.

"Det var ikke nogen god weekend, alle de problemer med bremserne kostede mig meget tabt tid og dermed også både placeriger og point" - udtalte Peter Ager efter weekendens løb - "det andet løb gik sådan set fornuftigt nok, og der scorede vi også lidt point, men ikke nok. For at opnå lidt mere stabilitet, samt for at få arbejdet noget mere med bremserne på bilen, så tager jeg en testdag på Jyllands-Ringen, så vi kan være helt klar til Grand Prix'et."