Formula Renault
2.0 Nordic Series

09/08/05

Formel Renault Scandinavian Cup- ved Ring Djurslands 40 års jubilæumsløb
Jesper Wulff blev anden hurtigst til den kombinerede warm-up og tidtagning. Det blev en spændende tidtagning, hvor Jesper og Steffen Møller kæmpede om pole alle 30 minutter. Mikael Ohlsson var også tæt på; men kampen stod mellem Jesper og Steffen. Steffen vandt den indledende kamp.

Heat 1
Første løb blev kørt lørdag, efter der dagen igennem havde været ustadigt vejr, med lidt regn i perioder, så banens grib var lidt uforudsigelig.
Alle kom godt fra start og gennem første sving, Jesper pressede Steffen hårdt og var på siden af Steffen på pit langsiden og ned af bakken til andet sving, ved udgangen af andet sving var slaget tabt for Steffen. Jesper kom bedst ud af svinget og Steffen var henvist til en sekundær plads resten af løbet.
Jesper kørte en sikker sejr hjem og satte hurtigste tid. Det betød at Jesper havde sikret sig en start position fra pole i weekendens andet løb.

(Foto: Harry Laursen)

Heat 2
Andet løb blev kørt søndag umiddelbart før DTC Super Pole, så alle tilskuere var på plads til weekends højdepunkt.
Fra pole fik Jesper en god start med Steffen Møller og Mikael Ohlsson lige efter. Jesper trak fra allerede på første omgang, og udbyggede sit forspring omgang efter omgang. Efter 12 omgange var Jesper mere end 2 sekunder foran Mikael Ohlsson, der på anden omgang var kommet forbi Steffen Møller. På niende og tolvte omgang var Jesper under sidste års banerekord, og satte dermed ny banerekord i tiden 47,440 sek.

"Bilen kørte bare godt i begge finaler, og det kan jeg kun takke et super team for, som forstår at udnytte mine informationer om bilen optimalt." sagde Jesper Wulff efter finaleløbet søndag.

Robert Rundberget, Polestar Racing, omtaler Jesper Wulff som "kongen af Danmark" i den officielle Formula Renault 2.0 pressemeddelelse. Robert Rundberget konstatere også at Jesper trækker fra konkurrenterne i mesterskabet, at Jesper er hurtigst, og at Jesper i Danmark har vundet 4 løb af 4 mulige, med to gange dobbelt sejr.