Clio Cup - DK

Ternvalt's mål opfyldt

09/08/05

Clio Cup- ved Ring Djursland's 40 års jubilæumsløb
Det har hele sæsonen været Jesper Ternvalt's mål, at kæmpe sig op i top 10 i det store Clio Cup felt, og det mål blev opfyldt her i weekenden.

Weekenden startede med en fri træning, samt tidtagning om lørdagen, og her lagde Jesper ud med at køre 16. bedste tid i træningen, kun 1,5 sekund fra de hurtigste kørere i klassen.
Denne placering kunne han forbedre til en 15. plads i tidtagningen, samtidig med at tidsforskellen til de førende kørere var skrumpet et par tiendedele sekund til nu kun 1,3 sekund.

Jesper Ternvalt i topform på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

Så humør og optimisme fejlede intet da Jesper kørte ud til det første af søndagens to løb, men desværre var det første løb præget af lang tid bag safety car, på grund af uheld, så chancerne for at kæmpe sig frem i feltet var ikke store, så Jesper sluttede på 14. pladsen.

Jesper Ternvalt (#60) i nærkamp med teamkollega Peter Hansen (#59).

Straks bedre gik det i det andet løb, hvor Jesper kæmpede sig op på 10. pladsen, og dermed indfriede sit sæson mål.

"Det føles dejligt at nå mit mål allerede så tidligt på sæsonen" - udtalte Jesper Ternvalt efter løbet, og tilføjede - "jeg kunne måske være sluttet en eller to pladser længere fremme, men da jeg skal køre løb igen allerede den kommende weekend, så ville jeg ikke risikere nogle skader."

Den kommende weekend deltager Jesper med sin Clio racer i Special Saloon Car løbet på Padborg Park.