Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Det kan ikke gøres bedre

Clio Cup - DK 
08/08/05 

Clio CupTo dobbelt sejre til Team AutoMester kørerne
Fynsk front i Renault Clio Cuppen ved Ring Djurslands 40 års Jubilæumsløb, hvor de to Team AutoMester kørere totalt dominerede weekendens løb.
 

Henrik Larsen, der denne weekend fejrede sit 25 års jubilæum inden for bilsporten, lagde ud med at sætte hurtigste tid i den fri træning, han var her 0,4 sekund foran teamkollega Per Poulsen.
Igen i lørdagens tidtagningen var Henrik Larsen hurtigst, men her fik Tom Pedersen sneget sig ind mellem de to Team AutoMester kørere, således at Per Poulsen sluttede på 3. pladsen - igen var der kun 0,4 sekund der skilte de to Team AutoMester kørere fra hinanden.


Starten på det første løb, allerede efter få meter fører Henrik Larsen løbet foran Per Poulsen.
(Foto: Motorsporten.dk / Anders Molin)

Efter ganske kort tid af søndagens første løb, så var det de to Team AutoMester kørere der førte løbet, og denne føring kunne de holde alle løbets 13 omgange på den krævende Ring Djursland, og dermed var der en dobbelt sejr i hus - Henrik Larsen kom i mål knapt et sekund foran Per Poulsen.
Glæden og selvtilliden i teamet var ikke til at tage fejl af - de var helt på toppen nu.

Denne flotte bedrift fra første løb gentog de to Team AutoMester kørere igen i det andet løb, hvor Henrik Larsen fejrede jubilæet med endnu en sejr, og den fulgte Per Poulsen op med en anden plads - 0,3 sekunder skilte de to kørere på målstregen.


Starten på det andet løb - igen er det Henrik Larsen forrest, mens Per Poulsen måtte kæmpe lidt med Kasper Jensen (16) der sluttede løbet på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi mødte meget velforberedte op til denne weekend, og det gik helt som jeg havde håbet på, jeg elsker at køre på Ring Djursland - så en stor tak til team og mekanikere, der sørgede for en vinderbil denne weekend" - udtalte Henrik Larsen efter dobbelt sejren, og han fortsatte - "jeg er naturligvis meget glad for sejrene og for at jeg nu fører mesterskabet, samtidig glæder jeg mig også over at det gik så godt for Per Poulsen, så vi nu ligger på de to første pladser i mesterskabet - det er noget der styrker teamet. Jeg er dog samtidig ked af det på Fleggaard teamets vegne, for selv om de er vores hårdeste konkurrenter, så er der ingen der ønsker dem så meget uheld som de havde denne weekend."


Henrik Larsen og Per Poulsen var to gange på podiet denne weekend - begge gange på de to øverste pladser. Her er de sammen med Jacob Kristensen efter det første af løbene.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg havde sat næsen op efter placeringer mellem de 4 - 5 første, så mine to anden pladser kom som lidt af en overraskelse. 'Lille Larsen' var bare suveræn hele weekenden, så hans to sejre var velfortjente. Vi har længe ønsket os en 1- 2 sejr, men at de skulle komme her, og så ovenikøbet to af dem, det er bare perfekt." - udtaler Per Poulsen - "Vi undgik begge både buler og andre uheld, det var en god hjælp på vejen, men en stor del af æren for mine gode placeringer tilfalder mine to mekanikere - Henrik og Peter - de leverede en fejlfri indsat og en perfekt racer. Det i kombination med samarbejdet mellen 'Lille Larsen' og mig, hvor vi kan udveksle erfaringer med både bilerne og banerne, det gør at vi som team står meget stærkt."

Weekendens to dobbeltsejre, betyder at Henrik Larsen nu fører Clio Cup mesterskabet med et 13 points forspring til Per Poulsen på anden pladsen.

Top 5 i Fleggaard Clio Cup 2005:

Plac.KørerTeamPoint
1Henrik LarsenTeam AutoMester154
2Per PoulsenTeam AuduMester141
3Kasper JensenPro Four Racing123
4Jesper DavidsenHelix Racing109
5Patrick ErnstsonImser Motorsport102

Der restere endnu tre løbsweekender (6 afdelinger) i dette års mesterskab.
De næste to afdelinger køres på Jyllands-Ringen den 27. og 28. august.

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •