Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Tilfredshed hos Pro-Four Racing

Clio Cup - DK 
08/08/05 

Clio CupDer var tilfredshed hos Pro-Four Racing efter jubilæumsløbet på Ring Djursland. Det blev til en podieplacering for Kasper Jensen.
 

Teamejer Peter Faarborg var rimelig tilfreds efter søndagens kørsler på Ring Djursland. Igen fik teamet en podieplacering, kørt hjem af Kasper Jensen. Der var også glæde over at Rune Simoni har fundet melodien og nu er placeret fremme i feltet. Der var dog også resultater i den sure ende af skalaen. Brian Mikkelsen sluttede sit første heat i sandkassen, mens han i det andet heat fik en tidstraf som rykkede ham godt ned i feltet. Og det var også ren nedtur for Camilla Stephansen, som i begge heats blev offer for påkørsel og skubberi længere nede i feltet.

Efter dagens to heats udtalte Peter Faarborg bl.a.:
"Vi har haft en weekend som vi kan være tilfredse med. Det var uheldigt med Camilla og Brian, men til gengæld, så viser Rune Simoni de takter vi ved at han kan. Også flot igen af Kasper, som vi ved kan præstere noget stort. Takket være hans flotte kørsel både i tidtagningen og i heatene, fik han igen kørt en podieplads hjem og ligger nu godt til i mesterskabet."


Kasper Jensen kom igen på podiet
(Foto: Motorsporten.dk)

Rune Simoni havde noget at revanchere sig for, efter at han ikke fik kørt på Sturup sidste gang der blev kørt, grundet gearkasseproblemer. Søndag viste han sit store talent, og kørte henholdsvis én sjette og én fjerdeplads hjem.


Rune Simoni kom stærkt igen
(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Faarborg fortæller også at med den kørsel som teamets kørere viste, så bliver der ikke så mange buler der skal rettes inden de næste løb. Bilerne skal selvfølgelig tjekkes, men der udover kan man koncentrere sig om setuppet. Og det skal sidde lige i øjet, for så er det Grand Prixet på Jyllandsringen det drejer sig om.

Dons

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •