Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ny oplevelse for Martin Pedersen

Danish
Touringcar
Challenge 

06/08/05 

"Hvad er det?"
Sådan kunne man godt forestille sig, at Martin Pedersen, Køge, reagerer, når han kikker ned i vognbunden på sin Peugeot 307 GTI, inden han første gang kører ud på Ring Djursland på lørdag. For her finder den unge sjællænder nemlig noget, han aldrig før har set i sin DTC-racer.
 

Succesballast.

Med sine to flotte fjerdepladser på Sturup Raceway er Martin Pedersen nemlig for alvor rykket op i det skrappe selskab, og det betyder, at han nu for første gang skal køre med ekstra bly i sin racerbil. 10 kg udløste hver af hans to fjerdepladser, og det betyder, at han på hver omgang har 20 kg, der flere gange skal accelereres op og bremses ned.

Men Køge-køreren er ikke den deltager, som er hårdest ramt i weekenden. Den skæbne er derimod overgået de to seneste års mestre, Jan Magnussen, England, og Casper Elgaard, Århus, som hver har 40 kg i deres biler. Til gengæld kan en topkører som John Nielsen, England, for første gang siden Åbningsløbet stille op uden ekstra vægt i sin BMW 320i E46.

KørerMærkeBallast
Jan MagnussenToyota Corolla T-Sport+ 40 kg.
Casper ElgaardBMW 320i+ 40 kg.
Michel NykjærSeat Toledo+ 25 kg.
Martin PedersenPeugeot 307 GTI+ 20 kg.
Jens EdmanPeugeot 307 GTI+ 15 kg.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her