Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Vind penge på din DTC-viden

Danish
Touringcar
Challenge 

05/08/05 

Så kan der atter spilles på Danish Touringcar Championship
I Danish Touringcar Championship kæmpes der i år om en million kroner, og på søndag bliver mere end hundrede tusinde kroner fordelt blandt de bedste kørere i såvel det generelle resultat som blandt privatkørerne ved årets femte afdeling på Ring Djursland.
 

Men det er ikke kun kørerne, som kan score penge på årets 40 års Jubilæumsløb. Det kan landets mange DTC-fans også!

Med virkning fra denne weekend er bilsportens superliga nemlig tilbage i den store produktportefølje, som Dansk Tipstjeneste A/S udbyder. Denne gang er det som en del af det forholdsvis nye produkt Vinderen Xtra, hvor det er de enkelte spillere, der spiller mod hinanden om den pulje, som oparbejdes i takt med, at spillerne gør deres indskud. Dette betyder også, at der løbende sker en automatisk opdatering af de enkelte køreres odds, som derfor kan ændre sig meget alt efter, hvor meget tillid spillerne har til dem.

Ligesom tidligere kan man både spille på, hvem der vinder femte afdeling af Danish Touring Championship, ligesom der også kan spilles på, om en kører kommer i top 3. Spillet starter fredag morgen.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her