Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

God baggrund i bagagen

Danish
Touringcar
Challenge 

05/08/05 

Henrik Lundgaard trækker på gode resultater på Ring Djursland
Der er de kørere, som hader Ring Djursland, fordi den er så svær. Og så er der dem, som bare elsker banen. I den sidste kategori finder vi Henrik Lundgaard, Hedensted, der betragter scenen for det kommende DTC-slag som lidt af en lykkebane.
 

"Vi har vundet en sejr på banen hvert år og vi har to gange haft en 1-2-sejr," siger Toyota Corolla-køreren med henvisning til de resultater, som han var med til at skabe i det hedengangne Toyota Castrol Racing sammen med Kurt Thiim, Luxembourg, og Jens Edman, Sverige. De tidligere succeser på Ring Djursland betyder da også, at forberedelserne langt hen ad vejen har været business-as-usual.

"Der har ikke været så meget at forbedre, men vi har optimeret hjulgeometrien og andre småting," siger Henrik Lundgaard. "Bilerne er optimale, og vi kender efterhånden vejen rundt på Ring Djursland helt godt."

Team Den Blå Avis tæller i øvrigt den eneste kører i weekendens DTC-felt, som endnu har sin første start i en racerbil på Ring Djursland til gode. Det er René Rasmussen, Frederikssund, som før sommerferien sikrede sig sit helt store DTC-gennembrud.

"Det gik over al forventning i løbet på Sturup Raceway," siger teamets privatkører. "Det var min første weekend uden kørefejl eller teknisk uheld, så det var bare fantastisk. Nu gælder det bare om at fortsætte fremgangen og forbedre de to sjettepladser fra Sturup. Det og at komme i Super Pole er mit mål på Ring Djursland."


Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her