Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Car Meeting

Historiske biler i aktion på Ring Djursland

Classic Car
Meeting 

10/08/05 

I weekenden 20. - 21. august 2005, arrangerer Historisk Motorsport Danmark Classic Car Meeting på Ring Djursland. Løbet vil være Danmarks største samling af historiske racerbiler, spændende fra formelbiler fra 50'erne over klassiske sedaner fra 60'erne til hidsige coupeer fra 70'erne.
 

Der vil være mulighed for at opleve de spændende Alfa Romeoer, Jaguarer, Porscher, BMW'er og mange andre standardvogne fra 60'erne og 70'erne.
Bilerne vil ikke blive sparet, og der kan derfor garanteres tæt og spændende race. Løbet vil omfatte 7. og 8. afdeling af DASU's danmarksmesterskab for standardvogne i klassen op til 1965 og fra 1966-1971.


(Foto: HMS)

I 65-klassen fører Oscar Davidsen Siesbye med få point for HKH Prins Joachim - begge i Lotus Cortina.
I 71- klassen fører Tommy Kjehr i Alfa Romeo GTAm foran sidste års Danmarksmester Jan Heiselberg i BMW 2002TI.

Med 2 løb tilbage er alt dog stadigt åbent, og der er ingen tvivl om at alle kørere vil kæmpe om de point der skal sikre dem den endelige titel i Danmarksmesterskabet.
Herudover bliver der kæmpet om HMS klubmesterskabet i 1976-klassen, førkrigsklassen og i Formel, Clubrace og Sports Cup. Desuden vil Formel 3-kørerne kæmpe om Vilhelm Nellemanns Mindepokal.

Sidste år deltog 110 kørere og biler i arrangementet, og i år forventes tilslutningen at blive endnu større. CCM er en årligt tilbagevendende motorsportsweekend som kun har historisk race på programmet, og som alle elskere at historiske biler kan bruge til at sætte hinanden stævne og vise deres biler frem. I år har kørere fra både Sverige, Norge og Holland meldt deres ankomst, så der er udsigt til et sandt internationalt arrangement!

På arealerne omkring banen vil der være udstilling af historiske biler, og alle der møder op, vil få mulighed for at køre et par runder på selve banen i deres egen klassiske bil. Tilskuere er velkomne både lørdag og søndag hvor der er aktivitet fra 9.00 til 17.00.

For deltagerliste, tillægsregler og tidsplan - se ccm.dk.

Yderligere oplysninger her:
Historisk Motorsport Danmark
Classic Car Meeting
Ring Djursland.

Jørgen Klitholm


Læs mere om:
  • 21/08/05 - Ring Djursland - Classic Car Meeting
  •