Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Camilla Stephansen: "Nu skal vi i gang igen"

Clio Cup - DK 
04/08/05 

Clio CupEfter en veloverstået ferie, glæder Camilla Stephansen sig til at komme i gang igen. Nu skal der endelig ske noget efter sommerpausen.
 

Camilla Stephansen har nydt ferien, men glæder sig også meget til at komme i gang igen. Bilen er så godt som klar, de sidste detaljer er i øjeblikket ved at blive færdiggjort. Og med Camillas sædvanlige gejst, så håber hun på at der ligger et godt resultat og venter forude.

"Vi er netop ved at færdiggøre de sidste ting på bilen, og nu skal vi i gang igen. Jeg har det sådan, at ferien næsten har været for lang, og endelig sker noget igen."

Inden det seneste løb på Sturup Raceway, fandt Pro-Four Racing teamet flere kræfter i motoren, hvilket man så på resultaterne for teamets andre kørere. Nu håber Camilla Stephansen på at det bliver tørvejr på Ring Djursland i weekenden, så hun rigtigt kan udnytte de flere kræfter i bilen. Og som hun siger: "Det er nu sjovere at køre i tørvejr, og kan jeg veksle det til en plads i top 8, er det fint for mig."


Camilla Stephansen i aktion
(Foto: Motorsporten.dk)

Men inden det går løs ved jubilæumsløbet på Ring Djursland i weekenden, har Camilla Stephansen lige et par andre forpligtigelser også. Den ene af hendes sponsorer, Poetzsch, afholder kørerevents, hvor Camilla Stephansen er en vigtig brik. Og det er netop et af disse events som Camilla skal deltage i inden det går løs i weekenden.

Dons

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •