Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Så gælder det Ring Djursland

Danish
Touringcar
Challenge 

04/08/05 

Jan Magnussen vender fredag hjem fra USA og tager af sted igen mandag. Under det korte besøg i Danmark skal han sammen med Henrik Lundgaard og René Rasmussen forsvare de blå-hvide farver i femte afdeling i DTC på Ring Djursland.
 

"Det lyder som en umenneskeligt program, men jeg er god til at omstille mig og kender derfor ikke til problemet jetlag. Jeg er 100 pct. klar til løbet på Djursland. Det ikke må kikse.
For Henrik Lundgaard og Toyota er Ring Djursland en lykkebane. "Vi har vundet en sejr på banen hvert år og vi har to gange haft en 1-2-sejr," fortæller Henrik Lundgaard, der har finpudset bilerne til weekendens løb.
"Det har ikke været så meget at forbedre, men vi har optimeret hjulgeometrien og andre småting."
Til gengæld har Team Den Blå Avis to stjernekørere ikke været i bilerne siden løbet på Sturup Raceway den 25. juni.
"Bilerne er optimale, og vi kender efterhånden vejen rundt på Ring Djursland helt godt," siger Lundgaard, der har noget at revanchere efter en uheldig weekend på Sturup Raceway.
René Rasmussen havde lige som Jan Magnussen en god dag på Sturup Raceway. Med to sjettepladser fik René endelig det gennembrud, der længe har været optræk til.

Jan Magnussen - "Jeg har ikke opgivet førstepladsen"
"Løbet på Padborg Park, hvor jeg udgik af begge løb med motorproblemer, har været dyr for mig, men vi kæmper videre og jeg håber på god vind i de resterende løb. Jeg har selvfølgelig ikke opgivet, men det bliver meget svært at hente Casper Elgaard på førstepladsen. Til gengæld er Jens Edman inden for rækkevidde. Det gælder i weekenden bare om at få så mange point som muligt."

Henrik Lundgaard - "Nu skal det gå vores vej"
"Vi er godt klædt på til weekendens løb på Ring Djursland, men det skal også gå vores vej nu, hvis vi skal helt til tops i mesterskabet. Lige som Jan Magnussen har jeg sat for mange point til på grund af diverse uheld. To katastrofale løb har jeg haft og det har kostet en foreløbig førsteplads i DTC-mesterskabet.

Rene Rasmussen - "Sucessen på Sturup skal følges op."
"Det gik over al forventning i løbet på Sturup Raceway. Det var min første weekend uden kørefejl eller teknisk uheld, så det var bare fantastisk. Nu gælder det bare om at fortsætte fremgangen og forbedre de to sjettepladser fra Sturup. Det og komme i Super Pole er mit mål på Ring Djursland.

Stillingen i DTC før femte afdeling på Ring Djursland:
1. Casper Elgaard, BMW 320i E46, 132 p.
2. Jens Edman, Peugeot 307, 109 p.
3. Jan Magnussen, Toyota Corolla T-Sport, 96 p.
4. John Nielsen, BMW 320i E46, 84 p.
5. Henrik Lundgaard, Toyota Corolla T-Sport, 77 p.
6. Martin Jensen, Peugeot 307, 61 p.
6. Michel Nykjær, Seat Toledo, 61 p.
8. Michael Carlsen, Peugeot 307 CC, 53 p.
9. Martin Pedersen, Peugeot 307, 52 p.
10. Philip Andersen, BMW 320i E46, 51 p.

Team Den Blå Avis


Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her