Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup Gr. N 2000

Iversen har taget føringen

Yokohama Cup
Gr. N 2000 

04/08/05 
Yokohama

- i Gruppe N 2000 klassen
En kort status før Ring Djurslands 40 års Jubilæumsløb, viser at Peugeot 307 køreren Kent Iversen har en komfortabelt føring i Gruppe N 2000 klassen - den store Yokohama Cup klasse.
 

Iversen har oparbejdet et 47 points forspring ned til en meget tæt forfølger gruppe på en syv - otte kørere, der ligger meget tæt sammen.


Kent Iversen fører mesterskabet, men han bliver skarpt forfulgt.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men selv om 47 point lyder af meget, så er det ikke nok til at Iversen kan slappe af, for både Christian Pedersen, Kurt Thiim, Casper Lind Poulsen samt Michael Skipper Pedersen, der er de førende i forfølger truppen kan stadig nå at vælte ham fra ned fra førerpositionen.

Der restere stadig 8 ud af sæsonen 18 afdelinger i mesterskabet, og da en første plads indbringer 30 point, så kan meget stadig nå at ske.
Yokohama Cup kørerne skal køre 2 afdelinger i mesterskabet i forbindelse med Ring Djurslands 40 års Jubilæumsløb denne weekend.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup Gr. N 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: