Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

'Sort front' i Formel 1800

F1800 
03/08/05 

- før 40 års Jubilæumsløbet på Ring Djursland
Stillingen i toppen af Formel 1800 mesterskabet er højst usædvanlig i øjeblikket - det er fire kørere fra samme team der indtager de fire første pladser i mesterskabet.
 

Det er de sorte racere fra Lån & Spar Bank Racing / Elvin Nielsen Motorsport der har taget føringen i Danmarks Mesterskabet.
Inden for rækkerne i teamet, er det Mark Kamstrup der fører an, og han følges af David Ohlsson, Kim Humborstad og Ronnie Bodekær på henholdsvis anden, tredje og fjerde pladserne.

På femte og sjette pladserne kommer de to HP Racing kørere, med Jacob Dalby foran Dennis Holbæk Pedersen.


Lån & Spar Bank Racing / Elvin Nielsen Motorsport har taget føringen foran HP Racing.
(Foto: Motorsporten.dk)

Iøvrigt har 15 ud af de 18 mulige kørere scoret point til mesterskabet her hvor vi tager hul på anden halvdel af sæsonen.

I forbindelse med 40 års Jubilæumsløbet på Ring Djursland her i weekenden, skal Formel 1800 kørerne afvikle yderligere to afdelinger i mesterskabet, her skal det blive spændende at se om de fire kørere fra Lån & Spar Bank Racing / Elvin Nielsen Motorsport kan forsvare deres fire første pladser.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - F1800 - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her