Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

"Målet er at komme øverst på podiet"

Clio Cup - DK 
03/08/05 

Clio CupPro-Four Racing er klar til weekendens jubilæumsløb på Ring Djursland. Alt er klargjort i løbet af sommerpausen, ligesom kørerne er topmotiverede.
 

Teamejer Peter Faarborg melder alt klar fra Pro-Four Racing lejren. Bilerne er i pausen blevet justeret og klargjorte, så det nu kun er nødvendigt at rette setuppet til, når den første træning køres på lørdag. Kørerne har benyttet sommerpausen til - udover at holde ferie - at evaluere på det første af flere kurser, som den ene af teamets sponsorer, M. A. D., afholdte for hele teamet inden sommerferien. For Peter Faarborg og teamet er målsætningen klar.

"Vi skal holde niveauet fra sidste løb på Sturup Raceway, og helst blive endnu bedre. Målet er at vi skal være faste gæster på podiet, og det øverste trin er det vi allerhelst vil være på. Og det er det vi kører for og efter. Ovenpå sommerpausen, glæder vi os selvfølgelig også til et gensyn med alle de andre klassen - og ikke mindst - at komme til at køre noget godt race."


Rune Simoni er klar igen med renoveret gearkasse
(Foto: Motorsporten.dk)

På Sturup Raceway fik Rune Simoni desværre ikke kørt ret meget, da gearkassen brød sammen, men nu har Rune Simoni fået lavet bilen, og er helt klar til at køre igen. Kasper Jensen som er den af teamets kørere der er bedst placeret i øjeblikket, jager det øverste trin på podiet. Det samme gælder for Brian Mikkelsen, der først i sidste øjeblik kom med i teamet på afbud fra en anden kører. Brian Mikkelsen har siden sin ankomst bragt meget ind i teamet, og ligger nu godt med på en sjetteplads sammenlagt. Camilla Stephansen kører efter konstante placeringer i top 10. Der er det nu sjovest at være med.


Brian Mikkelsen og Kasper Jensen er godt med i mesterskabet
(Foto: Motorsporten.dk)

Bilerne er som før nævnt helt klare til indsats i weekenden. Desværre har det ikke været muligt at teste i sommerpausen. Men da intet decideret konstruktivt er ændret, burde de sidste småjusteringer i forbindelse med træningen på Ring Djursland, klare de sidste ting.

Dons

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •