Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Føringen skal forsvares

Danish
Touringcar
Challenge 

02/08/05 

Team Essex Invest er klar til kamp
Team Essex Invests og Team Essex Invest Developments fire biler er klar til kamp efter en lang sommerpause. I løbet på Ring Djursland den kommende weekend skal de skuffende løb på Sturup lægges i glemmebogen.
 

Alle fire kørere, Casper Elgaard, John Nielsen, Philip Andersen og Jens Reno Møller er fit for fight og glæder sig til at komme i gang igen.

"Løbet på Sturup var den dårligste weekend i denne sæson", udtaler John Nielsen, kører og teamchef i Team Essex Invest. "Men når det skulle gå galt, var det godt, det ikke var for Casper. Det var vigtigt at han fik gode placeringer og stadig fører i kampen om mesterskabet".


Fire på stribe.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Siden løbet på Sturup har vi kigget grundigt på bilerne og foretaget en løbende renovering. Derudover har vi fået hentet 10 kg på vores konkurrenter. FIA har ændret den vægtreduktion på 20 kg som forhjulstrækkerne fik tidligere på året. Den er blevet reduceret til 10 kg. Det er vi hos Team Essex Invest naturligvis meget glade for", fortæller John Nielsen, og tilføjer at Casper Elgaard jo stadig skal køre med 40 kg succesballast.


John Nielsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det vigtigste er at forsvare føringen til Casper og Team Essex Invests føring i team mesterskabet - og helst med podiepladser. Men målet er selvfølgelig at vinde løbene", siger Jonh Nielsen omkring den kommende weekends 40 års Jubilæumsløb på Ring Djursland.

"Ring Djursland er en sjov bane, og vi glæder os til at se de ændringer der er sket siden sidst vi var der. Vi har traditionelt klaret os godt på banen og vi glæder os meget til at køre løbet, og til at komme igang igen efter pausen".


Casper Elgaard.
(Foto: Motorsporten.dk)

Casper Elgaard: "Jeg er ser frem til løbet. Jeg vandt sidste år på Ring Djursland og ved testen tidligere på året var jeg hurtigst. Jeg vil gerne vinde løbet igen, men jeg har vundet både en pre-finale og en finale i år, og har dermed vist mig værdig til at vinde mesterskabet. Det vigtigste er derfor at forsvare føringen i mesterskabet - og det gerne med en sejr".


Philip Andersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Philip Andersen: "Jeg har holdt ferie i den første del af pausen og så været igang med at træne i anden del. Men det er lang tid siden jeg har siddet i bilen. Der har dog været nogle arrangementer for sponsorer, hvor jeg har været ude at køre. Jeg glæder mig til at komme ud at køre igen og jeg vil køre det bedste jeg kan".


Jens Reno Møller.
(Foto: Motorsporten.dk)

Jens Reno Møller: "Efter to pointløse løb på Sturup forventer jeg at det går bedre dennegang. Der skal point på kontoen! Og ellers håber jeg på at jeg igen kan gøre mig gældende i toppen af privatcuppen. Siden sidst har jeg kørt 24 timers løb på Spa Francorchamps, hvor vi desværre udgik. Nu glæder jeg mig til at komme igang med resten af DTC sæsonen".

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her