Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ternvalt har fået 'blod på tanden'

Clio Cup - DK 
03/08/05 

Clio CupEfter en meget uheldig 2004 sæson, så har Jesper Ternvalt nu fået styr på tingene, og han stiller resten af denne sæson op i to klasser.
 

Dels fortsætter han i Renault Clio Cup klassen, hvor han satser på at nærme sig top ti til den kommende weekends '40 års Jubilæumsløb' på Ring Djursland, og i den forbindelse udtaler Jesper Ternvalt:
"Det har været dejligt med en sommerpause til lige at puste ud i, men nu er vi ved at klargøre raceren til weekendens løb, det er dog en dejlig let opgave denne gang, da vi kom hjem fra det forrige løb uden buler - så jeg er kampklar igen!"


(Foto: Motorsporten.dk / Anders Molin)

Efter sine to podieplaceringer på Sturup Raceway i Special Saloon Car klasse 1, så har Ternvalt nu fået 'blod på tanden', så udover deltagelsen i Renault Clio Cup klassen, så har han også tilmeldt sig de resterende løb i år i Special Saloon Car klassen, hvor han pt. ligger på anden pladsen i mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •