Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ny aero-pakke til LV-Motorsport

Danish
Touringcar
Challenge 

02/08/05 

For tilskuerne til weekendens 40 års Jubilæumsløb bliver der et nyt look at se på ved LV-Motorsports Peugeot 307 racere, og for kørerne skulle det gerne give væsentlig bedre aerodynamik.
 

"Udover den almindelige servicering der altid er mellem løbene, så forestod der en del opretning på specielt Klaus Verners bil efter løbet på Sturup Raceway. Derudover har vi netop modtaget både nye forskærme og forkofangere/spoilere til vores biler. Peugeot Sport Engineering i Slangerup har udviklet et helt nyt forparti, og det præsentere vi på Ring Djursland den kommende weekend" - fortæller sportsdirektør Lars Vendelbo.


Klaus Verner.
(Foto: Motorsporten.dk)

Specielt for den ene af teamets to kørere, bliver der tale om et rart gensyn på Ring Djursland.
Klaus Verner deltog i Special Saloon Car festivalen på banen i maj måned, hvor han i sin DTC racer kørte sig til fire sejre ud af fire mulige. Dette i kombination med at han, på trods af at han bor i Silkeborg, altid har betragtet Ring Djursland som sin hjemmebane, gør at selvtilliden er i top til weekendens løb.


David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

Også David Falch har gode erfaringer, og minder, fra tidligere løb på banen, så igen her er motivationen på plads.
David deltog som eneste LV-Motorsport kører i forårs træningen på Ring Djursland, hvor det gik ham rigtig godt, han var hurtigste DTC Privat Cup kører.
"Det er meget vigtigt at jeg gennemfører løbet på Ring Djursland, så jeg kan få scoret nogle flere point, hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om at slutte i toppen af Privat Cup mesterskabet" - udtaler David Falch.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her