Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup Gr. N 2000

Bruno glæder sig

Yokohama Cup
Gr. N 2000 

02/08/05 
Yokohama

- til at komme i gang oven på sommerpausen
Det er nu over en måned siden at Gruppe N 2000 kørerne sidst har været på banen, og det får Bruno Rasmussen til at glæde sig mere en normalt til weekendens løb på Ring Djursland.
 

Udover at det er længe siden han sidst har været ude og køre løb i hans Peugeot 307 EPO racer, så er der yderligere et par grunde til at Bruno glæder sig til den kommende weekend:
  • Der er i sommer pausen blevet arbejdet en del med bilens setup, så der er begrundet håb om bedere performance.
  • Der er kommet ny gearkasse på raceren, hvilket skulle sætte en stopper for de 'drillerier' der har været fra den kant de sidste par løb.
  • Sidst men ikke mindst skal Gruppe N 2000 klassen (den store Yokohama Cup) være med i Ring Djurslands 40 års Jubilæumsløb, et vigtigt jubilæum i dansk motorsport.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg glæder mig til at komme i gang igen, og jeg ser frem til at være med til at fejre Ring Djursland's 40 års jubilæum, og jeg håber at det bliver med et godt resultat, så jeg kan får scoret nogle flere point til mesterskabet, hvor jeg i øjeblikket ligger på 6. pladsen" - udtaler Bruno Rasmussen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup Gr. N 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: