Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup Gr. N 2000

TGR med nyt set up og forstærkning

Yokohama Cup
Gr. N 2000 

03/08/05 
Yokohama

Team Go Racing møder op efter sommerpausen med en revideret bil, med helt nyt og anderledes setup.
 

Vi har i sommerpausen arbejdet med data fra England og Tyskland, som vi vil prøve at bruge i Danmark, det har krævet en del anderledes set up af støddæmpere og ændrede vinkler.
Teamet møder op på Ring Djursland med en helt uprøvet bil, og derfor er vi slet ikke sikre på hvor stærkt vi kommer til at køre, men vi føler at det har været nødvendigt at prøve noget her i ferien, så vi håber på det bedste.

Forstærkning, vi har i ferien indgået en aftale med Elvin Pedersen, som vil køre Escort under teamets navn.

Gert Koustrup udtaler:
"Vi har i sommer pausen haft Focus'en skilt ad og samlet igen. Vi har lavet en del ting om og vi vil nu prøve at køre med et set up som vi har fået fra England og Tyskland. Det er jo kun at prøve og så håbe at raceren kører stærkt. Vi har jo fået en kører mere i teamet og det betyder at i denne weekend skal vi se om vi kan få det til at fungere sammen, derefter må vi drøfte om vi skal lave en længere aftale måske året ud."


Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup Gr. N 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: