Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Nordic Series

Største Formel Renault felt i år

Formula Renault
2.0 Nordic Series 

02/08/05 

Formel Renault Scandinavian CupDet har knebet med deltagerantallet til Formel Renault 2000 klassen i år, også selv om der denne sæsom bliver kørt om et skandinavisk mesterskab, men nu ser det ud til at der sker noget.
 

Op til den kommende weekends 40 års Jubilæumsløb på Ring Djursland, er der kommen et par nye kørere med i feltet, således at klassen nu kan stille otte kørere, til de to 'Formula Renault 2.0 Nordic Series' afdelinger som afviklen i forbindelse med jubilæumsløbet.

De to nye kørere denne weekend er ikke nybegyndere inden for formel sporten, de kommer med erfaring fra både Formel 1800 og Formel Renault, så der er begrundet håb om at klassen nu bliver mere spændende at følge.
Det er KEO Racing der har tilmeldt Morten Jensen og Johan Stolt, der kommer fra henholdsvis Danmark og Sverige.

Der er i øjeblikket dobbelt dansk føring i mesterskabet, hvor Jesper Wulf Laursen fører foran Steffen Møller, på tredje pladsen ligger svenske Mikael Ohlsson.


Jesper Wulff Laursen fra Racing Denmark fører 'Formula Renault 2.0 Nordic Series' mesterskabet her inden 40 års Jubilæumsløbet på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

Stillingen i Formula Renault 2.0 Nordic Series:

Plac.KørerTeamPoint
1Jesper Wulff Laursen (DK)Racing Denmark (DK)86
2Steffen Møller (DK)Team Århus Racing (DK)80
3Mikael Ohlsson (S)Team FormulaSport (DK)79
4David Björk (S)71
5Rostyantyn Khorozov (RU)Racing Denmark (DK)46
6Johnny Laursen (DK)Racing Denmark (DK)40


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - FR 2000 DK
  •