Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup Gr. N 2000

Team Plumber til jubilæum

Yokohama Cup
Gr. N 2000 

02/08/05 
Yokohama

- på Ring Djursland
Begge Team Plumber kørerne, René Hoff og Casper Lind Poulsen, ser frem til weekendens løb på Ring Djursland, hvor de skal være med til at fejre banens 40 års Jubilæum.
 

Men udover at være med til at fejre banens 40 års jubilæum, så satser de begge fuldt på at være med helt oppe foran i Gruppe N 2000 klassen, hvor de stiller på med deres Peugeot 307 racere.

Ved det foregående løb på Sturup Raceway i Sverige, var heldet meget ulige fordelt mellem de to Team Plumber kørere, René Hoff måtte udgå med motorproblemer, hvorimod Casper Lind Poulsen tog hjem med topplaceringer.


René Hoff.
(Foto: Motorsporten.dk)

Der er nu lagt en ny motor i René's racer, ligesom sikkerhedsburet er blevt ombygget, derudover er begge biler selvfølgelig blevet serviceret fra for til agter.

René udtaler her før weekendens løb:
Nu håber jeg på heldet vender, jeg har flere gange været med helt fremme i feltet, men har hver gange måtte stoppe med mekaniske problemer. Det er en klasse med hård konkurrence, men jeg håber nu at kunne køre en podieplacering hjem på Ring Djursland, som jeg syntes er en sjov bane at køre på."


Casper Lind Poulsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg er fuldt af forventninger, efter de gode resultater på Sturup Raceway, og jeg kan godt li' at køre på Ring Djursland - det er den fedeste bane!" - slutter en super optimistisk Casper Lind Poulsen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup Gr. N 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: