Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup Gr. N 2000

Schantz klar igen

Yokohama Cup
Gr. N 2000 

01/08/05 
Yokohama

- efter sommerpausen
For Yokohama Cup køreren Flemming Schantz har sommerpausen ikke kun været afslapning, han har sammen med teamet arbejdet på Peugeot 206 raceren.
 

Arbejdet har dog kun haft karakter af almindelig vedligeholdelse og trimning, idet han kom hjem fra det foregående løb helt uden buler og skrammer i bilen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Så sommeren har været let for Schantz, og i sidste uge fik humøret yderligere en tak opad.
En meget langtrukken ankesag så endelig sin afslutning, og domsafsigelsen faldt som forventet ud til hans fordel, dermed fik han yderligere 7 point ind på mesterskabskontoen, hvilket rykker ham en plads frem i mesterskabet, så han nu befinder sig på 6. pladsen.

Den kommende weekend, den 6. og 7. august, køres de næste to afdelinger i Yokohama Cup mesterskabet for Gruppe N 2000 kørerne i forbindelse med Ring Djurslands 40 års jubilæumsløb.

"Jeg hører til dem der har det fint med Ring Djursland, og jeg er frisk og klar til at tage hul på anden halvdel af sæsonen, hvor vi håber på at blive forskånet for flere motorproblemer" - udtaler Flemming Schantz.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •  
     

    Yokohama Cup Gr. N 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: