Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

2 X jubilæumsløb for TeamAutomester

Clio Cup - DK 
02/08/05 

Clio Cup- den kommende weekend på Ring Djursland
Der har hersket travlhed i sommerpausen hos Team AutoMester, der har benyttet tiden til at klargøre deres to Renault Clio Cup racere, til de resterende fire løbsweekender i denne sæson.
 

Racerne har været adskilt, buler er blevet rettet, der er blevet malet og dekoreret, ligesom der er udskiftet slidte dele på racerne.

Teamets to kørere, Henrik Larsen og Per Poulsen, har udover det store arbejde på bilerne, ikke været ude og træne eller teste med bilerne, så nu ser de frem til weekendens løb på Ring Djursland.


Henrik Larsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Løbet er banens 40 års jubilæumsløb, men også i Team AutoMester fejre man jubilæum denne weekend - det var netop på Ring Djursland at Henrik Larsen for 25 år siden tog sin banelicens og debuterede i Formel Ford 1600 klassen.

"Det bliver rigtig spændende" - udtaler Per Poulsen - "det er en rigtig sjov bane, da vi var deroppe til forårs testen gik det godt for mig, så jeg håber på et godt resultat. Jeg har ikke tidligere fået et topresultat med hjem fra Ring Djursland, men denne gang tror jeg muligheden er der - så det er bare 'fuld fart frem' og så håbe på det bedste!"


Per Poulsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Udover at være banen hvor Henrik Larsen erhvervede sin første banelicens til biler, efter 8 år i go karts, så er det også hans favoritbane:
"Jeg tager til Ring Djursland med gode resultater i bagagen, dels vandt jeg det foregående løb på Sturup Racevay, endda fra en 10 startplacering, og dels så vandt jeg begge løbene på Ring Djursland sidste år" - siger Henrik Larsen - "Det er min favorit bane, den er meget udfordrende, og så kilder den lidt i maven!"

I Renault Clio Cup mesterskabet, er begge Team AutoMester kørerne med helt fremme:
Henrik Larsen ligger på første pladsen, Per Poulsen på tredje pladsen, kun 7 point skille dem.
Mellem sig har de sidste års mester Jesper Davidsen.

"I en så tæt mærkeklasse som Clio Cuppen, gælder det om at køre med hovedet, for ikke at blive hægtet af - selv den mindste fejl koster mange placeringer, og dermed også mange point" - slutter Henrik Larsen af, mens han glæder sig til gensynet med Ring Djursland.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •