Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Peter Ager ser frem til Ring Djursland

Clio Cup - DK 
01/08/05 

Clio CupEfter en forårssæson der startede fint, dog med et lille dyk, men som sluttede med pæne resultater, så er Peter Ager nu klar til at tage fat på efterårssæsonen.
 

Forårssæsonen sluttede af med en syvende plads på Sturup Raceway i Sverige, og Peter Ager's samlede pointscore på 34 placerer ham cirka midt i det store Clio Cup felt.
Efterårssæsonen indeholder fire løbsweekender med hver to løb, og den første af dem er den kommende weekend, hvor Clio Cup kørerne deltager i Ring Djurslands 40 års Jubilæumsløb.


(Foto: Motorsporten.dk)

I sommerpausen er Peter Ager's Renault Clio racer blevet adskilt, efterset, samt har fået udskiftet alle nødvendige sliddele, så den nu står helt race klar.
Peter Ager har benyttet sommerpausen til at slappe lidt af, og så ellers mentalt og fysisk at forberede sig til efterårssæsonen:
"Sidst jeg kørte på Ring Djursland vandt jeg, det var dog ikke i et Clio Cup løb, men derimod i en DeTomaso Pantera. Så det er nu mit håb at jeg sammen med min nye sponsor - Det Faglige Hus - kan rykke op i top 10" - udtaler Peter Ager - "jeg skal have lidt mere styr på mine tidtagninger, så jeg kan starte lidt længere fremme i feltet, så der kan scores lidt flere point i de resterende løb."

Både Team MotorMaster og Peter Ager er helt tændte til Jubilæumsløbet på Ring Djursland, og sidste års store skuffelse, hvor Peter Ager rullede med sin Clio Cup racer på banen i forbindelse med træningsweekenden, er lagt bag dem, nu ser de kun fremad, og håber på top 10 placeringer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •