Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup Gr. N 2000

Gruppe N 2000 appelsag

Yokohama Cup
Gr. N 2000 

30/07/05 
Yokohama

Kim Holmgaard, Søren Andersen og Christian Pedersen fik i aftes i Amatør- og Ordensudvalget medhold i deres appel vedrørende udelukkelse fra juni løbet på grund af "ulovlige bagbroer."
 

De blev således fritaget for straf og alle sagsomkostninger blev pålagt Banesportsudvalget.

A&O var enige med appellanterne i at reglementet kunne tolkes som det var gjort og at omtalte forstærkning af bagbroerne var ok.

Sagen fik dog en bemærkelsesværdig drejning da TMU som unionens teknisk sagkyndige, fortsat ikke mener at forstærkningen er lovlig pga. det "hulrum"/luftspalte der opstår når man svejser en plade ovenpå en anden. De påstår at "det simpelthen ikke er muligt at samle to plader uden at der opstår et større eller mindre hulrum mellem pladerne" og da der ifølge reglementet ikke må opstå hulrum i forbindelse med forstærkning, overholder det dermed ikke reglementet.

Derfor blev konklusionen at når TMU nu officielt har taget stilling til fortolkningen og da deres ord er lov mht. teknik, vil fortsat brug af omtalte forstærkning ikke være lovlig.

På vegne af Kim, Søren og Christian
Peter Rasmussen


Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup Gr. N 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: