Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Billig omgang

DTC Cup 
29/07/05 

Team Zulu Racings skadesliste blev mindre end ventet
Én af de store tabere ved Copenhagen Racing Grand Prix var Team Zulu Racing, der stort set kun fik bifald og dunk i skulderen for deres indsats ved fjerde afdeling af Danish Touringcar Championship.
 


Foto: Birger Vilén - euroracer.org
Under træningen satte gaspotentiometeret sig fast i den rød-gule Toyota Corolla T-Sport med det resultat, at Jørgen Weinreich, Hammel, havnede på taget med en godt bulet bil. Zulu-krigerne fik nødtørftigt rettet skaderne op, men i selve løbet kom Jørgen Weinreich kun til at spille en ubetydelig birolle, da han måtte parkere bilen.

"Det viste sig, at der var kommet en ledning i klemme, og det betød, at der ikke kunne komme impulser til det


Foto: Birger Vilén - euroracer.org
system, der overvåger motoren, og uden muligheden for at kunne få en alarm, hvis der skulle gå noget galt, turde jeg simpelthen ikke at køre," fortæller Jørgen Weinreich, som sammen med sine mekanikere nu er ved at lægge sidste hånd på klargøringen af bilen.

"Faktisk var det en forholdsvis billig omgang. Af store ting kunne nøjes med at skifte hele tagpladen og så få sat et nyt stykke ind i A-stolpen, mens resten af skaderne kunne rettes op," siger den uheldige privatkører.


Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •