Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

SEAT bakker op om det nye ETCC

European
Touring Car
Cup 

28/07/05 

SEAT Sport's direktør Jamie Puig opfordre alle SEAT kørere, der kører under S2000 reglementet, til at stille på i FIA European Touring Car Cup på Vallelunga banen i Italien - herunder også danske Michel Nykjær.
 

"Jeg har foreslået at de teams der kører under S2000 reglementet i Europa, at deltage i FIA European Touring Car Cup løbet, det gælder kørerne fra England, Italien, Danmark og Finland. Jeg finder ideen god, og ser gerne at det bliver en SEAT kører der vinder" - udtaler Jamie Puig.


Michel Nykjær er ikke uinteresseret i at deltage i FIA European Touring Car Cup løbet på Vallelunga.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det er endnu ikke besluttet om Michel Nykjær deltager i FIA European Touring Car Cup løbet, men teamet bekræfter at de har fået en henvendelse fra Puig.

FIA European Touring Car Cup løbet på Vallelunga afholdes i weekenden den 15. og 16. oktober 2005, og er en Europa Finale for deltagerne i de nationale mesterskaber i Danmark (DTC), Sverige (STCC), Finland, Tyskland (DTC), Italien, England (BTCC), Rusland samt de Baltiske lande.

Læs også:
ETCC ud, ETCC ind


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 16/10/05 - Vallelunga - European Touring Car Cup
  •