Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kiesa igen i Formel 1

Formel 1 
20/07/05 

- dog som testkører
Så lykkedes det igen for Nicolas Kiesa at få foden indenfor i Formel 1 verdenen. Han tiltræder med øjeblikkelig virkning som testkører for Jordan. I første omgang dog kun til det tyske GP.
 

Nu kan vi så småt igen håbe på dansk deltagelse i Formel 1. Nicolas Kiesa skal være tredjekører for Jordan teamet ved det tyske GP. Der arbejdes dog ihærdigt på at få Kiesa på plads resten af sæsonen også.

Muligheden opstod da teamets hidtidige testkører, Robert Doornbos, skrev kontrakt med Minardi teamet for resten af sæsonen. Allerede i sidste uge blev Nicolas Kiesa angiveligt kontaktet af Jordan teamet. Og så blev der arbejdet hurtigt, og i dag onsdag faldt detaljerne på plads, og Kiesa kan nu repræsentere Jordan teamet som test- og tredjekører ved det tyske GP.


Kiesa i sin tidligere arbejdsgivers bil
(Foto: European-Minardi)

Men det er kun én ting. Både Kiesa og Jordan teamet er interesseret i at det skal forsætte sæsonen ud, og Kiesa og folkene bag ham, arbejder på højtryk for at få tingene til at hænge sammen, så pladsen bliver sikret resten af sæsonen. Meget tyder på at det kun er nogle forholdsvis få detaljer der mangler. Kiesa var senest i Formel 1 i 2003 hvor han kørte fem løb, og indtil i år har haft rookie rekorden for flest fuldførte løb i træk.

Dons

Læs mere om:
  • 24/07/05 - Hockenheim - Formel 1 - FIA F1
  •