Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

4. afd af det Thailandske go-kart mesterskab

Go Kart 
20/07/05 

Det var ikke rigtigt danskernes dag i Thailand, da 4. afdeling af det Thailandske Go Kart Mesterskab blev afholdt i den forgangne weekend.
 

Både Jack Lemvard fra Team Intrepid, og Thomas Raldorf fra Team Italkart, havde begge været de hurtigste i deres respektive klasser (ICA & Futura 2000) i løbet af de 2 uger op til weekendens løb, og Thomas var også hurtigst på selve 'tidstagnings-dagen' under opvarmningen.

Om fredagen havde der dog været et kæmpe regnvejr, hvor flere kloark dæksler var sprunget op og vandet var fra hoved vejen kommet i kaskader med alt hvad der ellers tilhører - kloaker løbende ned af vejen til banen, ind i pitten og ud over banen - der var dæk og værktøj overalt!

Da det blev lørdag havde man fået ryddet banen, men grebet blev aldrig det samme igen. Jack blev værst ramt og var totalt sat af med en tid der var 1.1 sekund efter nummer 1. Thomas var indtil da stadig med i fronten, og blev nummer 2 kun 0.06 sekund efter nummer 1.

Så sluttede det også, og det blev herefter kun være og være. Thomas kunne om søndagen slet ikke få karten til at stå fast, og han gled i løbet af dagen fra en 2. plads ned til en 7. plads (Dog stadig nummer 2 i hans klasse).

Jack startede sidst, og sluttede sidst, hvilket var første gang det nogenside, at det var sket for ham.
Det var en meget skuffet Jack Lemvard som forlod banen om aftenen.

Thomas var heller ikke lige frem stolt af situationen, men var dog tilfreds med sin 2. plads i klassen, da det gav ham 20 point, og bragte ham op på siden af den førende John Curren, så de nu begger har 70 point, og da der stadig magler 3 løb, så kan alt ske endnu......

Italkart (Thailand) Co. Ltd.


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  •