Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Bremers håb svinder

CCWS 
08/07/05 

Ronnie Bremers Champ Car sæde snart væk
Netop som det så ud til at skulle lykkes Roinnie at skrabe pengene til resten af sæsonen sammen, ser det ud til at gå galt. En gruppe af private investorer er klar, men den største af dem har ikke givet lyd fra sig, så projektet ser ud til at skulle smuldre.
 

HVM Teamet har givet Ronnie 24 timer til at skaffe pengene, Brasilianeren Ricardo Sperafico står klar i kulissen med en stor pose penge og får sædet hvis det ikke lykkes Ronnie at få kontakt til den sidste investor.
Problemerne har ingen ende ville tage, den danske Formel 1 stjerne Nicolas Kiesa har forsøgt at købe Ronnies sæde og dermed bestemt ikke gjort det nemmere for Ronnie, en dybt besynderlig og uforståelig ukollegial handling fra den danske stjernes side.

"Det er noget skidt, det ser ikke ud til at jeg kommer til køre mere for HVM, det har hele vejen været op ad bakke, men netop som det så lidt lysere ud, ser det ud til at være slut, specielt ærgeligt fordi HVM ville sætte mig i bilen hvis de på nogen måde kunne få det til at hænge sammen økonomisk" - sagde Ronnie i aftes.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • 10/07/05 - Toronto - CCWS
  •