Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Ronnie Bremer på vej til Canada

CCWS 
06/07/05 

- for første gang med sit HVM Champ Car team
6. og 7. løb i Champ Car World Serie er i Canada, vi starter i gaderne i Toronto hvor der for 20. gang køres Champ Car løb.
 

Der er vist ingen tvivl om at Poul Tracy vinderen af sidste løb i Cleveland, vil være favorit på hjemmebane. Og banen passer Tracy perfekt, han vandt sidste gang i 2003 hvor han i øvrigt satte hurtigste tid under kvalifikationen og vandt, det var kun anden gang det er sket i løbets historie, første gang var i 1991 hvor Michael Andretti præsterede samme kunst.
Poul Tracy vandt allerede sit første løb i Toronto i 1993.
Sidste års vinder både i Toronto og af mesterskabet Franske Sebastian Bourdais har lidt problemer med farten og ligger efter de 5 første løb, på en samlet 2 plads kun 1 point efter førende Poul Tracy.

Løbet i Cleveland kunne godt have sat Ronnie Bremer forrest i rookie mesterskabet, men en defekt motor satte ham ud af løbet på en 6 plads.
Kampen mellem årest rookies står indtil videre mellem Andrew Ranger Canada, Timo Glock Tyskland og Ronnie Bremer, og sidste år slog Ranger, Ronnie i den sidste fase af løbet i Toyota Atlanta klassen. Så i år må det være Ronnie's tur, til at slå den unge canadier på hans hjemmebane.

Ronnie Bremer er stadig under et kæmpe pres om penge og videre deltagelse i klassen, men som vi kender Ronnie er han altid 100% klar, og de fysiske mén efter uheldet i Portland er helt væk, så vi kan godt forvente en tændt Ronnie i de canadiske gader.

Løbet sendes på Eurosport den 10. juli allerede fra kl 19:00 til 21:00.

Eurosport
Peter Maaløe

Læs mere om:
  • 10/07/05 - Toronto - CCWS
  •