Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Korte nyheder fra det franske

Formel 1 
03/07/05 

- med billeder
I går blev kvalifikationen til det franske Grand Prix, men der sker også lidt uden for banen. Her kommer lidt om Massa, Jordan/Midland, Raikkonen og endelig Bernie.
 


Bliver Massa's køredragt rød næste år?
(Foto: Sauber)
Felipe Massa står klar hvis Jean Todt ringer til ham. Der er ingen garanti for at BMW vil have ham i teamet næste år, og Massa har før kørt tests for Ferrari.

Det er nemlig heller ikke sikkert at Barrichello vil blive hos Ferrari næste år, heller ikke selvom hans kontrakt løber 2006 ud.

Der har flere gange været rygter om en russisk kører i det nu russisk/canadisk ejede Jordan/Midland team. Det påstår teamchef Colin Kolles i hvert fald. Han udtalte forleden følgende på en pressekonference i Lissabon:
"Det er en mulighed, men ikke i den nærmeste fremtid, ej heller i næste sæson."


Ingen russisk kører bag disse vinger i år eller næste år
(Foto: Motorsporten.dk)

Som det er kendt af dem der har fulgt de frie træninger og kvalifikationen fredag og lørdag, så er Raikkonen blevet sat 10 pladser tilbage i forhold til sin kvalifikation. Han kørte tredjehurtigst, men skal altså starte som nr. 13. Årsagen er en eksploderet motor, og et motorskifte koster som bekendt 10 placeringer. Det var en ny specifikation motor der ikke kunne holde.


Raikkonen har ny motor i ryggen i eftermiddag
(Foto: McLaren)

Fornyligt kom det frem at der er sat datoer af til 20 Grand Prixer næste år. Men det bliver der sandsynligvis ikke noget af. Bernie Ecclestone har til BBC udtalt at der ikke bliver 20 Grand Prix'er. Alt mellem 17 og 19, men ikke 20. Allerede nu klager teamcheferne over at de 19 GP'er der køres i år, er for mange. Et af de usikre næste år kunne meget vel være Mexico. Til gengæld arbejdes der på at USA bevarer sit løb. Vi ved vist alle hvordan det forløb for et par uger siden.


"Der bliver ikke 20 Grand Prix'er i næste sæson"
(Foto: McLaren)

Dons

Læs mere om:
  • 03/07/05 - Magny-Cours - Formel 1 - FIA F1
  •