Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Weinreich beholdt rekorden

Danish
Touringcar
Challenge 

02/07/05 

Watt kunne ikke slå Zulu-krigeren
Der var som bekendt masser af drama op til Copenhagen Racing Grand Prix. Lørdagens frie træning og søndagens opvarmning bød således på to større uheld i Danish Touringcar Championship, der heldigvis ikke førte til personskader på de to chauffører, Jørgen Weinreich, Hammel, og Jason Watt, Herlev. Men deres biler slap derimod ikke uskadte.
 


Jason Watt = 3,8 G.
"Nu lyder et møde med autoværnet måske ikke så dramatisk, men med en hastighed på godt 140 km/t giver det en deceleration på 3.8G. Og så kan de fleste nok godt forestille sig, hvad det indebærer," fortæller chefmekaniker Henrik Nørgaard omkring skaderne på Volvo Motorsport Danmarks S60-racer.


Jørgen Weinreich = 5,0 G.
Men selv om uheldet var ganske utilsigtet, så lykkedes det ikke Jason Watt at slå rekorden på Sturup Raceway. Den satte Jørgen Weinreich, da han ramte en jordvold og efterfølgende lagde sin Toyota Corolla T-Sport på taget. Her viste computeren en deceleration på 5.0G!

Fotografer: Jesper Pedersen og Kim Igel


Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her