Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Og så løb han!

Danish
Touringcar
Challenge 

01/07/05 

Philip Andersen fik god glæde af sin løbetræning
Mange er stadig af den opfattelse, at racerkørere blot er en flok dovne mennesker, som ikke behøver at have kondien i orden, bare fordi deres sport udføres bag rattet af en racerbil. Men intet kunne være mere forkert.
 

I Danish Touringcar Championship er kørerne i fysisk topform, og det fik Philip Andersen, Risskov, glæde af under tidtagningen på Sturup Raceway, da han først havde parkeret sin Essex-BMW i sandkassen og umiddelbart efter fik selskab af David Falch, så han måtte spurte væk!


(Foto: Kim Igel)

"Jeg fik et lille chok. Jeg stod og slappede af, og så kommer den LV-bil væltende," fortæller Philip Andersen om oplevelsen.

"Jeg tænkte bare, åh nej, nu rammer han min bil. Jeg var faktisk ikke bange for, at han skulle ramme mig, men jeg tænkte, at jeg også hellere selv måtte komme væk. Det var en meget sjov oplevelse. Til hverdag løbetræner jeg, men ikke på den måde. Jeg løber meget på løbebånd, vel nok 10 km tre gange om ugen, men der løber jeg ikke lige så hurtig, som jeg gjorde dér!"

(Foto: Kim Igel)

Copenhagen Racing Grand Prix var i øvrigt den første løbsweekend, hvor århusianeren ikke fik points med hjem. I pre-finalen blev han ramt, så han fik et hjul ødelagt.

"Jeg lå femmer på det tidspunkt, så det var en skam, for så ville jeg have startet på pole til finalen, og her tror jeg, at jeg havde en god chance for at få en podieplacering i finalen, for det var svært at overhale," slutter Philip Andersen.


Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her