Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hård weekend for Philip

Danish
Touringcar
Challenge 

30/06/05 

Forårs sæsonen er gået rigtig godt for Philip Andersen, der virkelig har haft heldet med sig efter at han skiftede fra Honda til BMW, men denne weekend slap heldet op.
 

Weekendens 'Copenhagen Racing Grand Prix' på den nyombyggede Sturup Raceway, startede ellers godt for Philip, da han i lørdagens anden fri træning kørte 4. hurtigste tid i hans Team Essex Invest BMW 320i.
Philip havde valgt ikke at køre ud til den første af de frie træninger, da banen på det tidspunkt stod under vand.


(Foto: Motorsporten.dk)

Igen i tidtagningen gik det fint for Philip, der her satte den 8. bedste tid, hvilket sikrede ham en plads i den meget vigtige Super Pole.

I søndagens fri træning - warmup'en - der blev kørt umiddelbart inden Super Polen, kørte Philip sig ind på 12. pladsen ud af de 14 kørere der var på banen.

Super Polen gik ikke helt efter Philip's forventninger, og han sluttede her som nummer 8 ud af de 12 kørere som deltog i denne del af DTC arrangementet.

Pre-finalen udviklede sig til lidt af et mareridt for Philip, der gang på gang blev påkørt bagfra af en konkurrent, og da han senere fik yderligere en påkørsel af en anden konkurent, så var skaderne på BMW'en så store at han måtte udgå.


(Foto: Motorsporten.dk)

Var pre-finalen et mareridt, så var finalen et endnu større mareridt - Philip nåede kun 2/3 omgang, før han blev kørt af banen, og dermed var hans 'Copenhagen Racing Grand Prix' slut.

Det var en meget skuffende weekend for Philip, og for Team Essex Invest, der nu vil benytte sommerpausen til at puste ud, og samle kræfter til efterårssæsonen, der starter på Ring Djursland den 6. og 7. august i forbindelse med banens 40 års jubilæumsløb.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her