Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Indsatsen blev belønnet

Danish
Touringcar
Challenge 

30/06/05 

Hartmann Racing fik sine første points trods dårligt udgangspunkt
Han har haft mange tilløb til det, men det var først ved Copenhagen Racing Grand Prix, at det lykkedes Hans Hartmann, Herning, at komme i pointene i Danish Touringcar Championship.
 

Det virker måske ikke imponerende, når løbet var det fjerde i årets serie, men denne gang var det faktisk endnu mere opad bakke for uldjyden end normalt.

I starten af pre-finalen blev han således involveret i en karambolage med Jørgen Weinreich, Hammel, som sendte sidstnævntes bil rundt, så de to japanerne blokerede Sturup Raceways racerspor og dermed tvang en safety car på asfalten.

Men mens de hårdtprøvede mekanikere fra Team Zulu Racing denne gang var nødt til at kaste håndklædet i ringen og lade den skadede Toyota Corolla T-Sport blive stående, så tog deres kolleger hos Hartmann Racing over. Så snart den flammedekorerede Honda Accord Type-R var kommet på plads i pitten, gik man i gang med at udbedre skaderne, og inden pre-finalen var omme, kunne Hans Hartmann sætte sig i bilen, rulle ud og være med igen.

Det blev godt nok ikke til nogen placering i pre-finalen, da Honda-køreren slet ikke havde tilbagelagt de 75 % af distancen, der er mindstekravet for at score points, men i finalen gik det anderledes. Her arbejdede han sig op fra sidstepladsen, og da det ternede flag blev svunget, var Hans Hartmann nummer 14. De to første DTC-points var dermed i hus, men kontoen blev hurtigt fordoblet, da de to forankørende Team Sturup Raceway-tvillinger begge blev idømt tidsstraf og dermed rykkede bag Hans Hartmann.


Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her