Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Uheldig weekend!

Danish
Touringcar
Challenge 

28/06/05 

Det første DTC-løb på New Sturup Raceway vil blive husket i DTC-regi. Mange teams havde mindre og større uheld. Og Team Connection Inkasso var ikke fritaget.
 

Men hvor de øvrige teams kun skulle slås med en smal bane uden reelle overhalingsmuligheder, så skulle Mike også i karambolage med banens ejer, Carsten Levau!
Efter i pre-finalen at have vundet 5 pladser laver Mike en god start i finalen og stryger flere pladser frem. Umiddelbart efter overhales Carsten Levau udenom. Men på vej ind i det efterfølgende sving kikser den gule BMW indbremsningen og påkører den hvide Connection BMW - direkte og så eftertrykkeligt at Mike bagefter kun kunne køre ligeud! Ikke så heldigt når man nu konkurrerer om at køre i ring!


(Foto: Motorsporten.dk)

Men ikke kun finalen var præget af spænding og uheld. Lige foran Mike startede Jens Møller i pre-finalen. Jens Reno og hans blå BMW var inden weekenden Mikes nærmeste konkurrent i DTC-cuppen.

Naturligt inspireret af den foranliggende konkurrence giver Mike BMW'en gas og starter hurtigere end de fleste. Men allerede i starten chrasher Møller og den blå BMW spærrer nu vejen for Mike. En ærgerlig opbremsning og efterfølgende korrektion af linie betyder at Mike næsten ryger tilbage til udgangspunktet. Alligevel advancerer Mike fem pladser i prefinalen, og med de yderligere tre pladser vundet i starten af finalen begyndte det at se lyst ud. Men så kom altså banens ejer i vejen.

Konsekvens: Ny motor
Uheldet i finalen var en ærgerlig kulmination på race-weekenden. Men allerede inden da havde teamet arbejdet hårdt med at få motoren til at køre optimalt. I tidstagningen var der flere problemer med motorstyringen.
Team Connection Inkasso tager nu konsekvensen af de mange problemer med BMW'ens motor, der har været i denne sæson.
Til sommerløbet på Ring Djursland den 7. august møder vi frem med en ny motor.
Forhåbentlig fejlfri og igen med helt fremme, hvor der køres aller-stærkest i dansk motorsport.

STATUS:
Nummer 4 i Privat Cuppen, nummer 12 samlet, og der er 5 løb tilbage.

Team Connection Inkasso


Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her