Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Følte sig ikke truet

Danish
Touringcar
Challenge 

28/06/05 

Michel Nykjær var glad for at have en perfekt bil
Det var en glad Michel Nykjær, Tappernøje, der søndag eftermiddag kunne bestige sejrspodiet på Sturup Raceway som vinder af fjerde afdeling af Danish Touringcar Championship.
 

Med femtepladsen i pre-finalen og sejren formåede Seat Toledo-køreren faktisk at fordoble sit pointtal efter en mildt sagt katastrofal første tredjedel af sæsonen.


(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

"Det var utroligt dejligt, at tingene endelig lykkedes," konstaterede han. "Det (Sturup Raceway, red.) er en spændende bane, svær at overhale på, men jeg skulle jo fremad i pre-finalen. Det var hårdt, men skønt når det lykkes. I finalen fik jeg en god start, og så var det bare at komme af sted. Bilen kørte perfekt, og min sejr var aldrig i fare."

Seat Racing Team slår i øvrigt i en pressemeddelelse fast, at hvis man kan undgå en gentagelse af forårssæsonens mange uheld, så vil der være flere topresultater i vente.


Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her