Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Super John om sin protest

Danish
Touringcar
Challenge 

27/06/05 

I protest mod dommernes gentagne fejlbedømmelser og personforfølgelse fratog John Nielsen sig selv sine egne mesterskabschancer.
 

I et forsøg på at få medhør, så fremtiden kan blive bedre og mere retfærdig for alle, deltog jeg ikke i finalen i Søndagens DTC løb på Sturup Raceway. Jeg kunne have taget den straf, som jeg mener blev idømt mig uretfærdigt og nok have sluttet som nummer 5 i Pre-finalen, hvilket ville give pole-position til Finalen.

Dette valgte jeg ikke at gøre, da vi har et dommerpanel, der simpelthen ikke har situationsfornemmelse og erfaring nok til det niveau, som DTC racing er nået op på. Her skal vi have indført forbedringer med det samme i form af, at vi skal have den internationale overdommer, som vi var blevet lovet fra starten til stede, hver gang.

Det vil vi her i sommerpausen arbejde kraftigt på i Team Essex Invest.

Jeg vil derfor gerne mane alle rygter i jorden om, at jeg vil indstille min lange karriere. Jeg elsker motorsporten og har aldrig i mit liv ønsket at beskæftige mig med andet. Med en ny banerekord her i weekenden på Sturup Raceway har jeg stadig speeden til at være med i toppen.

John Nielsen


Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her