Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Team AutoMester til tops

Clio Cup - DK 
28/06/05 

Clio CupDet blev til to flotte førstepladser på Sturup Raceway søndag eftermiddag. Per Poulsen og Henrik Larsen tog hver en sejr.
 

Siden det seneste løb har Team AutoMester arbejdet med setup til regnvejr, og det har især Per Poulsen været glad for. Det viste sig allerede lørdag, hvor banen var meget våd efter en temmelig kraftig byge, at det ikke havde været forgæves arbejde. Per Poulsen kvalificerede sig nr. 3 mens Henrik Larsen kom ind på syvende hurtigste tid.

Søndag skulle begge afdelinger i Fleggaard Renault Clio Cuppen så køres, og det blev mildt sagt en blandet fornøjelse. For godt nok fik Per Poulsen kørt sig frem til førstepladsen og vandt første afdeling efter en tæt og spændende duel med Brian Mikkelsen, og hvor Henrik Larsen havde lidt elevatorkørsel med placeringer som nr. 4 - 11 og nr. 7. Men det skete ikke helt uden skærmydsler. Henrik Larsen røg ned på elvtepladsen efter en snurretur som opstod efter en påkørsel. Og det var der meget af i Clio Cuppen den søndag.


Per Poulsen vandt første afd. på Sturup
(Foto: Motorsporten.dk)

I anden afd. var det Henrik Larsen der havde heldet og dygtigheden til at køre sejren hjem. Henrik Larsen havde god fart i bilen, og var så heldig placeret hele tiden, at han fandt hullerne og kunne avancere til andenpladsen. Foran var Jacob Kristensen placeret, og Henrik Larsen ville ikke satse hele butikken da han så at Jacob Kristensen havde fået en tidsstraf for tyvstart. Det var vigtigere at holde Brian Mikkelsen fra Pro-Four Racing bag sig, og dermed sikre førstepladsen. Til gengæld var Per Poulsen meget uheldig i denne afd. da han allerede efter få omgange blev hårdt påkørt af en konkurrent og så var løbet slut for hans vedkommende.


Henrik Larsen vandt anden afd. og fører nu sammenlagt
(Foto: Motorsporten.dk)

Det samlede resultat viser at Henrik Larsen nu er i spidsen for Fleggaard Renault Clio Cuppen. Det er der tilfredshed med i teamet. Henrik Larsen fik med sin kørsel også overbevist skeptikerne om at der godt kan overhales på den snævre og snoede Sturup Raceway.

Begge kørere var dog enige om efter løbet, at godt nok bliver der kørt tæt og hårdt i klassen, men som det forløb i de heats søndag, så er grænsen ved at være nået. Der var alt for mange påkørsler og alt for hård kørsel i det hele taget i de to afdelinger. Det er ikke nødvendigt.

Dons

Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •