Peugeot 307 EPO køreren Anders Christensen havde en rigtig positiv weekend, da der på Sturup Raceway blev afviklet 'Copenhagen Racing Grand Prix'.

Ligesom en stor del af kørerne i den store Yokohama Cup Gruppe N 2000 klasse, så benyttede Anders sig af muligheden for at teste på den nye bane hele fredagen, og det var en testdag som efter hans mening var givet godt ud.

Weekendens officielle program for Gr. N 2000 kørerne startede med den fri træning samt to tidtagninger lørdag.
Her lagde Anders ud med at køre 13. hurtigste tid i den fri træning, som blev afviklet i højt solskin.
Til de første af tidtagningerne, så regnede det, og det var noget som tilsyneladende passede Anders godt, han kørte her 3. hurtigste tid, uden at sætte et dæk forkert under de svære betingelser.

Anders Christensen var stærkt kørende på den regnvåde Sturup Raceway.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi nåede at justere undervognen til regn-setup, og jeg kunne sætte tiden uden at presse for hårdt, den bil kører suverænt i regnvejr" - udtalte Anders Christensen efter den første tidtagning - "jeg var her meget tæt på de to kørere foran - Kurt Thiim og Casper Lind Poulsen."

Til den anden tidtagning, så var banen tørret en del op, og det blev derfor lidt sværere for Anders at følge trop, han sluttede her på 10. pladsen, og sluttede dermed igen i den forreste del af feltet.

Kørerne i Gr. N 2000 klassen kombinere deres tider fra de to tidtagninger, og ud fra dem finder man så startrækkefølgen til det første løb, og da tiderne fra sidste tidtagning naturligvis var hurtigere end dem sat i regnvejr, så skulle Anders starte som nummer 10 i det første af søndagens to løb.

I løbet af de 10 omgange på den både kurverige og meget kuperede bane, lykkedes det Anders at kæmpe sig en plads frem i feltet.
Denne bedrift gjorde han dobbelt så godt i det andet løb, hvor han vandt to pladser, og han sluttede således på 7. pladsen - under 10 sekunder fra vinderen af løbet!

Nu går det den rigtige vej med tiderne for Anders Christensen.

"Det var en perfekt weekend, jeg kan se at mine tider nu bliver bedre og bedre, så det går i den rigtige retning. Weekenden gik godt, bilen kørte perfekt i regnvejret, ligesom jeg også havde et godt andet løb - så det var positivt" - udtalte Anders Christensen efter weekenden - "det er en spændende bane, og jeg havde frygtet buler, men der blev kørt med god respekt, og jeg kom hjem uden buler denne gang, selv om der var masser af overhalinger!"

Der er nu sommerpause for Gr- N 2000 kørerne, der først skal køre deres næste løb den 7. og 8. august på Ring Djursland.