Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Bremer udgik i Cliveland

CCWS 
27/06/05 

Efter en lidt kaotisk weekend, så det lovende ud for Ronnie Bremer med en tredje plads i warmup før løbet på Burke Lakefront Airport - Cleveland, OH, i USA.
 

Men allerede i første sving var der kontakt imellem flere biler og her var Ronnie involveret, men slap dog nådigt og kunne fortsætte.

Der blev benyttet forskellige pit stop strategier, der betød at Ronnie på et tidspunkt var nr. 5.
På omgang 38 forsøgte Mario Dominguez sig med en vandvittig og oversatset overhaling, med det resultat at han bragede ind i Ronnie der fik så alvorlige problemer at han endte med at udgå i forbindelse med sit sidste pitstop på omgang 80.

" Da jeg kørte ind på Pit Lane begyndte motoren at sætte ud, så jeg var klar over det var slut. Efter sammenstødet med Mario blev hele bilen slået skæv, selv rattet sad skævt, men jeg kunne holde den kørende. Desværre ser det ud som om der var knækket noget i motoren ved sammenstødet, som så desværre gjorde at mit løb sluttede før tiden. Ærgerligt for HVM Raceren kørte fantastisk i dag, jeg følte jeg havde bilen til at lave et top resultat". Paul Tracy vandt efter et usædvanligt dramatisk løb i Cleveland.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • 26/06/05 - Cleveland - CCWS
  •