Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Derfor blev han sur

Danish
Touringcar
Challenge 

27/06/05 

John Nielsen valgte at parkere bilen
Det hører til sjældenhederne, når en racerkører frivilligt parkerer en fuld funktionsdygtig racerbil og ikke vil køre mere motorløb. Men det var ikke desto mindre, hvad der skete under pre-finalen på Sturup Raceway.
 

Efter få omgange, hvor han havde været i topdysten med Jan Magnussen, England, og teamkammeraten Casper Elgaard, Århus, valgte John Nielsen, England, at køre direkte i pit, da han havde fået en strafbane for at påkøre den førende Toyota-kører.


(Foto: Jan Kaiser)

"Vi berører hinanden. Jan ryger lidt sidelæns, men vi kan begge køre videre uden at skifte position. Det har vi inden fået at vide af dommerne, at de godt ville acceptere, men så får jeg alligevel en straf. Så nu kører jeg ikke mere med i dag," slog John Nielsen fast i minutterne efter hændelsen.

Og DTC-veteranen holdt ved sine ord!


Læs mere om:
  • John Elgaard Nielsen
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her