Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jan Magnussen på podiet

Danish
Touringcar
Challenge 

26/06/05 

Henrik Lundgaards uheldige weekend
Jan Magnussen udbyttede sin pole position optimalt i pre-finalen i DTC-afdelingen på Sturup Raceway. Den dobbelte Le Mans-vinder kontrollerede løbet totalt og vandt en knusende sejr over Casper Elgaard.
 

Sejren betød, at Big Mag skulle starte fra femtepladsen i finalen, men trods de vanskelige odds på den overhalingssvære bane, lykkedes det Big Mag at køre sig på podiet med en tredieplads efter Michel Nykjær og Casper Elgaard.

Henrik Lundgaard havde en uheldig weekend på Sturup Raceway. I pre-finalen blev han ramt af teamkammeraten Rene Rasmussen og matte udgå med et ødelagt hjulnavn. Det betød, at han måtte starte finalen bagest i feltet. Lundgaard havde dog ikke tænkt sig at give op uden kamp og kæmpede sig med flere gode overhalinger frem til en placering som nummer 10.

Rene Rasmussen fuldendte en god weekend med en fornem generel sjetteplads og en tredieplads i privatcuppen. Virkelig en stor præstation af Rene Rasmussen, der er DTC-debutant.

Jan Magnussen prefinalen: 1. Finalen: 3
"Det var en supergod weekend med sejren i prefinalen som toppen, og mange gode point på kontoen. I finalen følte jeg mig godt kørende, men desværre mistede motoren effekt som løbet skred frem og jeg havde svært ved at hænge på de to forankørende.

Henrik Lundgaard prefinale: udgået - finalen: 10
"Godt at Jan vandt, men skidt at jeg var så uheldig. Min Super Pole var optimal indtil et hjulnav gik i stykker og totalt ødelagt min flyvende omgang. Havde jeg ikke fået det uheld, var Jan og jeg startet I første række.

Det var uheldigt, at Rene Rasmussen rammer mig i pre-finalen, men han så mig bare ikke, og det er hvad der kan ske. Finalen er der ikke så meget at sige om. Hver eneste overhaling var en kamp og jeg vel ikke forlange mere end tiendepladsen.

Rene Rasmussen Prefinale(Privat Cup): 6 - Finale(Privat Cup) 3
"Endelig tilsmilede heldet mig. Det var en super weekend. En generelt sjetteplads i finalen og en tredieplads i privatcuppen var var optimalt for mig."

Teamejer Karsten Ree:
"Kørerne ydede en optimal indsat, men ærgerligt at Henrik Lundgaard var så uheldig. Og at Jan Magnussen fik problemer med motoren i finalen."

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her