Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Bremer nr. 12 i første kvalifikation i Cleveland

CCWS 
25/06/05 

Ronnie Bremer blev nr. 12 i den første kvalifikation på banen i Cleveland. Endnu en gang var han hurtigere end holdkammeraten Björn Wirdheim.
 

Ronnie Bremer blev nr. 12 i den første af to kvalifikationer forud for Champ Car løbet i Cleveland. Ronnie var ikke helt tilfreds efter kvalifikationen.

"Jeg er selvfølgelig en smule skuffet, vi er slet ikke der hvor vi forventede at være. Vi har forventet mere, men jeg er en smule for langsom visse steder på banen, det er ikke bilen der er problemet. Det ser ud som om at det er en let bane, men nogle af højfartssvingene er temmelig vanskelige at ramme rigtig. Jeg mener at der er ca. 4/10 sek. at hente. Der er også et par enkelte steder på banen, hvor jeg mener at vi kan hente lidt i bilen. Vi vil prøve at ændre lidt på bilen, og så håbe på at denne kombination vil gøre os hurtigere."


Bremer håber på en bedre kvalifikation
(Foto: Torben von Hausig)

Mens Ronnie Bremer blev nr. 12 i den første kvalifikation, så blev Björn Wirdheim nr. 16, og 0,535 sek. langsommere end Ronnie Bremer. Wirdheim klagede efter den første kvalifikation over at setuppet ikke passer. Især bagenden på bilen er meget ustabil. De næste træninger skulle gerne gøre det bedre for begge kørere i HVM teamet.

Cristiano da Matta var hurtigst foran Paul Tracy og Mario Dominquez. da Matta var 0,999 sek. hurtigere end Ronnie Bremer. Anden kvalifikation køres senere i dag lørdag.

Dons

Læs mere om:
  • 26/06/05 - Cleveland - CCWS
  •