Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Forudser buler

Danish
Touringcar
Challenge 

23/06/05 

Jens Møller har kørt på den gamle Sturup Raceway
For alle kørerne i Danish Touringcar Championship bliver den udvidede Sturup Raceway en ny udfordring. Men der er også en række kørere, som har erfaring med den gamle bane. Én af dem er den førende i DTC Cuppen, Jens Møller, Ikast.
 

"Jeg var deroppe og køre på den i min DTC-racer sidste år, så jeg kender nogle af svingene," siger køreren fra Team Essex Development. "Den er smal og sjov, og det bliver altafgørende med tidtagningen, for den bliver svær at overhale på. Ikke bare fordi, den er smal, men også fordi de nye sving er hurtige, og hurtige sving er svære at overhale i."

Jens Møller glæder sig dog til Copenhagen Racing Grand Prix, selv om løbet også indebærer visse risici.

"Det bliver fedt at komme på en ny bane. Den del, jeg kender, er sjov og farlig, så det er godt, at der er halvanden måned til Djursland, for der er nogle, som kommer hjem med buler," forudser uldjyden.


Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her