Go Kart
23/06/05

- i Thailand
Rotax Max Challange i Thailand har i år fået endny mere interesse, end for da Tin Srithai fra Thailand blev Nummer 11 ved VM i 2004.

3 afdeling af Rotax Max Challange i Thailand tiltrak derfor 21 af landets bedste kører fra ICA, TAG & Furture 2000 classerne, samt 4 japanere som havde rejst hele vejen til Thailand for at kører med i løbet.

Der var 2 deltagere fra Danmark som også var med, hvoraf Jack Lemvard nok var den af kørerene med de bedste chancer. Thomas Raldorf havde for første gang besluttet sig for at kører med i denne klasse, for at prøve at se om han med sine 15 kilos overvægt havde lille change.

Hele fredagen var Jack Lemvard den hurtigste, om lørdagen skiftedes Jack, japaneren Gokhi og thailænderen Pasakorn om at kører de hurtigste tider (Ca. 30,1 sekun pr. omgang)

Lørdag eftermiddag skulle der så kørers tidtagning, og her satte Pasakorn tiden med 29,69 sekund, efter fulgt af japaneren Gohki på 2. pladsen med 29,89.
Thailaenderen Ik var på 3. pladsen med 29,91og Jack Lemvard på 4. pladsen med 29,92.....men hvor var Thomas ?

Thomas havde hele fredagen og lørdagen problemer med sin motor, men fik lige inden tidtagningen motoren til at virke, han havde dog ikke fået lavet noget som helst setup.
Thomas placerede sig derfor helt nede på 10. pladsen, hvilket han var godt tilfreds med i betragtning af 15 kg. overvægt og ingen opsætning.

Om søndagen satte regnen så ind igen, og her måte Jack udgå på grund af et motor problem, men Thomas var flyvende, han kørte sig fra 10. pladsen op til 2. pladsen, og i et forsøg på at tage 1 pladsen røg han af banen, men kom ind igen som nummer 5, og satte efter den andre, og kom i mål som nummer 4.

Pre-finalen var den imod ikke med Thomas. Thomas startede som nummer 4, men hans kobling gik i stykker, og han kom i mål som nummer 17. Jack startede som nummer 19 og kørte sig op til en 5. plads.

Finalen blev lige omvendt for de 2 danskere.
Jack lavede en flot start og kom frem som nummer 3. i første sving, Jack prøvede alle mulige tricks for at komme forbi den nu noget langsomere Gokhi fra Japan, på 14 omgang fløj Jack op over Gokhi's venstre baghjul og lige ind i dækkene, hvor han snurrede 720 grader..... i løbet af et split sekund var han på startknappen, og utroligt nok var karten okay, og han kom i mål som nummer 5.

Thomas tog en lidt mere 'laid back' holdning til starten, da han mente at der nok var mange som ville kører sammen i de første par sving, hvilket ganske rigtigt skete..... MEN IKKE TIL HANS FORDEL!!!
Thomas blev selv presset af banen og kom bagud med ca 95% af en omgang inden at han var tilbage på banen og med i løbet igen. Thomas korte nu alt hvad han havde lært igenne de sidste 25 år. Han satte konstant nye personlige rekorder, og han kunne se at han begyndte at trække fra Pasakorn som førte lobet.
På sin sidste omgang kørte Thomas 29,59 sekund, hvilket var banerekord for dagen, men da han var en omgang bagude så sluttede han på 17. pladsen.

Thomas sagde efter løbet at han egentlig var glad nok for dagens resultat, fordi han havde bevist over for sig selv at han godt kunne følge med, selv om han vejede 15 kilo mere end de andre.